Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Υπόμνημα θεσμικών διεκδικήσεων και υπηρεσιακών ζητημάτων κατέθεσε στην Ξάνθη αντιπροσωπεία της Ε.Α.Α.Μ.Θ. στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Μιχάλη Χρυσοχοίδη

 

 «ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ, ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΙΧΑΗΛ»Στο πλαίσιο επίσκεψης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη Μιχαήλ στην πόλη της Ξάνθης, σήμερα 11-12-2020, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, επέδωσε στον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη υπόμνημα θεσμικών διεκδικήσεων, αιτημάτων και υπηρεσιακών ζητημάτων των μελών της Ένωσής μας στα οποία ξεχωρίζουν ο χαρακτηρισμός του αστυνομικού επαγγέλματος ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού, η καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ένεκα των αυξημένων εκτάκτων αναγκών και των ανατιθέμενων νευραλγικών αρμοδιοτήτων στις αστυνομικές υπηρεσίες για την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19, η επέκταση χορήγησης του επιδόματος παραμεθορίου και στις λοιπές Διευθύνσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ και η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων αστυνομικού προσωπικού όλων των βαθμίδων. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται και άλλες σημαντικές διεκδικήσεις και αιτήματα τα οποία η πολιτική και φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας οφείλει να ικανοποιήσει άμεσα, ως ελάχιστη αναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς των στελεχών του Σώματος στην κοινωνία, ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο της πανδημίας.

Την Ένωση στη συνάντηση εκπρόσωπησαν ο Οργανωτικος Γραμματέας της ΕΑΑΜΘ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος και ο Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία (ΠΟΑΞΙΑ) ΚΩΤΗΣ Κωνσταντίνος, ενώ παρόντες ήταν και οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :