Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Αγιασμός στο Α.Τ. Παγγαίου Καβάλας

    Την 16/09/2020 στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερούπολης τελέστηκε αγιασμός για το προσωπικό Α.Τ. Παγγαίου και των Α.Σ. Νέας Περάμου και Α.Σ. Ορφανού, επί τη ευκαιρία αναλήψεως καθηκόντων νέου Διοικητή της Υπηρεσίας Α/Α' ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελου.
 Το ιερό μυστήριο του αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσόστομος και την σεμνή αυτή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο  εκπρόσωπος του Δημάρχου Παγγαίου Αντιδήμαρχος κ. ΜΠΟΣΜΠΟΤΗΣ Χρήστος , ο Διευθυντής της Δ.Α. Καβάλας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης , ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ελευθερούπολης Συνταγματάρχης κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Παντελεήμων , ο Διοικητής της Π.Υ. Ελευθερούπολης Επιπυραγός κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος και σύσσωμο το προσωπικό του Α.Τ. Παγγαίου , του Α.Σ. Νέας Περάμου και του Α.Σ. Ορφανού.  
   Μετά το πέρας της τελετής επιδόθηκε εικόνα του προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ,  Αγίου Αρτεμίου από τον Διευθυντή της Δ.Α. Καβάλας Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσόστομο .Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :