Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ&Θ. με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Α.Μ.&Θ

 


   Γνωρίζεται ότι σήμερα, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Ταξίαρχο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη, στο γραφείο του στην Κομοτηνή. 
   Στην συνάντηση, αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν τα σοβαρότερα υπηρεσιακά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν την τρέχουσα περίοδο οι υφιστάμενες αστυνομικές υπηρεσίες σε επίπεδο Α.Μ.Θ, τα οποία εστιάζονται κυρίως στην ακατάπαυστη αντιμετώπιση – διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο, από το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., το τεράστιο μερίδιο ευθύνης που έχει ανατεθεί στις Υπηρεσίες μας αναφορικά με την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και τις ενέργειες της διοίκησης για την προστασία του αστυνομικού προσωπικού σε όλα τα επίπεδα. Η Ένωσή μας ζήτησε την έκδοση σαφών και ρεαλιστικών οδηγιών – μνημονίων για την αντιμετώπιση αυτών των τόσο σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και επαίνεσε την τιτάνια προσπάθεια του προσωπικού και της Ηγεσίας την κρίσιμη αυτή περίοδο. 
Μία εκ των προτάσεων της ΕΑ.ΑΜΘ, την οποία εκφράσαμε και στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, είναι το προσωπικό που είναι ήδη αποσπασμένο στον Έβρο στο πλαίσιο της δράσης «Ασπίδα», εδώ και αρκετά χρόνια, να ενταχθεί στην οργανική δύναμη των Διευθύνσεων Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, τόσο για λόγους που σχετίζονται με το επιχειρησιακό επίπεδο, όσο και για κοινωνικά – οικογενειακά κριτήρια. 
   Ο κ. Γενικός, κατανοώντας τις ανησυχίες μας, αφουγκράστηκε τα προβλήματα που του γνωστοποιήθηκαν και δήλωσε συναίνεση στην επεξεργασία των προτάσεων μας, δήλωσε αρωγός των προσπαθειών μας και «απαίτησε» την ακόμη στενότερη συνεργασία Διοίκησης και Ένωσης Αξιωματικών για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας.
   Το Δ.Σ της Ένωσης μας, βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στα στελέχη του Σώματος και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, όπου διαπιστώνονται προβλήματα, ώστε να δρομολογούνται οι δέουσες λύσεις και να διασφαλίζεται η εργασιακή ειρήνη των συναδέλφων μας.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :