Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Ε.Α.Α.Μ.Θ , 06/05/2020

 


Γνωρίζεται ότι σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 και από ώρες 10.00-13.00, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά εκ της ιδρύσεως, τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης.
Στη συνέδριαση όπου υπήρχε πλήρης απαρτία μελών 9 παρόντων, αναδείχτηκαν τα τρέχοντα συνδικαλιστικα θέματα, οι ανάγκες παρεμβάσεις σε επίπεδο υπηρεσιών ΑΜΘ, τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν με τη μετάδοση του κορωνοϊού, το μεταναστευτικο, τα προβλήματα σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ότι άλλο απασχολεί τα μέλη μας τη τρέχουσα περίοδο.
Το ζήτημα των υπολοίπων κανονικών αδειών 2019 αναδείχτηκε σε σχετικό έγγραφο μας μόλις τρεις μέρες πρώτιτερα, και βρίσκεται σε αναμονή λήψης αποφάσεως της φυσικής ηγεσίας.
Η Ένωση θα κάνει τις παρεμβάσεις που αποφασίστηκαν, συμβάλλοντας θεσμικα στην ενδυνάμωση των υπηρεσιών της ΑΜΘ και την επίλυση των προβλημάτων κατά προτεραιότητα.
Η επόμενη τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τέλη του Ιουνίου 2020 ανάλογα της πορείας του κορωνοϊού, ελπίζοντας να γίνει δια ζώσης .

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :