Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ε.Α.Α.Μ.Θ. κοντά στους συναδέλφους μας στον Έβρο

 

Χθες  Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 δύο κλιμάκια της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης συναντήθηκαν με συναδέλφους μας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας που αγωνίζονται στα σύνορα της πατρίδας μας στον 'Εβρο , επιτελώντας το υπηρεσιακό τους καθήκον .
Συγκεκριμένα το ένα κλιμάκιο είχε  συναντήσεις με τον Διευθυντή της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης Α/Δ ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρο και τους Υποδιευθυντές Α/Υ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ Νικόλαο , Α/Υ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Σπυρίδωνα και Α/Υ ΓΚΟΥΛΙΑΜΑ Περικλή , τους Διοικητές Τ.Σ.Φ. Φερών Α/Α' ΜΟΚΑΛΗ Ευάγγελο και Α.Τ. Κήπων Α/Α' ΔΕΜΙΡΑΚΗ Ιωάννη  , καθώς και με συναδέλφους των Διμοιριών Υποστήριξης στο Πέταλο Φερών και στην Γέφυρα Κήπων .
Το δευτερο κλιμάκιο επισκέφτηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας και τον Μεθοριακό Σταθμό Καστανίων. Στα σημεία αυτά συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη, τον Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδας Αστυνομικό Διευθυντή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Χαράλαμπο, τους Υποδιευθυντές της Δ.Α. Ορεστιάδας Α/Υ ΑΞΗ Χρήστο και Α/Υ ΜΑΝΤΑΡΛΗ Αθανάσιο καθώς και άλλα μέλη της Ένωσης από την ίδια αλλά και τις υπόλοιπες Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας τα οποία ενισχύουν τις τοπικές δυνάμεις στην φρούρηση των συνόρων και στην αποτροπή παράνομης εισόδου στην χώρα αλλοδαπών που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες .
Τα μέλη μας αλλά και όλοι οι αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα με τους οποίους συναντήθηκε η αντιπροσωπεία, εξέφρασαν πως συναισθάνονται απόλυτα την σπουδαιότητα της αποστολής τους και θα συνεχίσουν να την εκτελούν για όσο χρειαστεί. Από την μεριά της Ένωσης εκφράστηκε η εμπιστοσύνη σε αυτούς,  η συμπαράσταση και η υποστήριξη με κάθε δυνατό τρόπο του έργου τους και δεσμεύτηκε να προωθήσει λύσεις στα όποια προβλήματα προκύπτουν.


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :