Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ε.Α.Α.Μ.Θ. στην κοπή βασιλόπιτας της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών

 

Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολ.Μακεδονιας Θράκης βρέθηκε δια του Προέδρου της Α/Υ Δραγουδάκη Αναστάσιου στον Κρουσώνα Ηρακλείου Κρήτης το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020. Σε μία επιτυχημένη εκδήλωση με την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, πολιτικών, φορέων αυτοδιοίκησης κλπ, δόθηκε το σύγχρονο συνδικαλιστικό στίγμα των Αξιωματικών της Αστυνομίας. 
Στο πλαίσιο αυτό , με την ευκαιρία της εκδήλωσης, έγινε απονομή αναμνηστικής πλακέτας από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας, στον Πρόεδρο της Παγκρητιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυν. Β' Καρακούδη Στυλιανό για την διαχρονική αγαστή συνεργασία των Ενώσεων, την αδελφική σχέση και αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των δύο ακριτικών πρωτοβάθμιων Ένωσεων, του Βορρά και του Νότου. Ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας έδωσε αναμνηστικά σε όλους τους μακρινούς καλεσμένους και η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα και Κρητική μουσική της περιοχής ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο έτος .
Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :