Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Κοπή βασιλόπιτας του Α.Τ. Σουφλίου

 

Το Σάββατο 25-01-2020 και μεσημεριανές ώρες στο εστιατόριο «Μπερεκέτ» στο Σουφλί Έβρου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ, ο Διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας Σουφλίου Ταξίαρχος Παναγιώτης ΚΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο Α’ Υποδ/ντης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Υποδιευθυντής Νικόλαος ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ καθώς και ο Σύμβουλος του Δήμου Σουφλίου Θεοδόσιος ΜΑΛΙΑΧΟΥΣΤΑΣ. Κατά την διάρκεια του γεύματος και πριν την κοπή της βασιλόπιτας, τιμήθηκε ο Ταξίαρχος Παναγιώτης ΚΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ για την αγαστή συνεργασία Ελληνικής Αστυνομίας και Στρατού και για την προσφορά του στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου και τον Αστυνομικό Σταθμό Μικρού Δερείου, με τον θυρεό του Α.Τ. Σουφλίου. 
             Ο Α/Υ Νικόλαος ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ εξήρε το οικογενειακό πνεύμα που υπάρχει στο προσωπικό του Α.Τ. Σουφλίου και τόνισε ότι όταν υπάρχει ομόνοια τότε η Αστυνομία μπορεί να μεγαλουργήσει. Νικητής κατά την κοπή της βασιλόπιτας και ευρών το τυχερό νόμισμα ήταν ο Υπαστυνόμος Β’ Ιωάννης ΚΑΖΑΡΙΑΝ .Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :