Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Το Τμήμα Τροχαίας Δράμας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του

 
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020  το Τμήμα Τροχαίας Δράμας έκοψε με μεγάλη επιτυχία την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του , όπου παρευρέθηκε το σύνολο του προσωπικού .

Στον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας την Βασιλόπιτα της Τροχαίας ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Γεράσιμος , ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που επιτελούν οι γυναίκες και οι άνδρες της Τροχαίας και αναφέρθηκε στην 
σημασία της αποστολής τους για το σύνολο της κοινωνίας.

Σε κατάστημα εστίασης της Δράμας ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών - βραβεύσεις με τα οποία ο Διοικητής του Τμήματος Α/Υ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ιωάννης βράβευσε για την δράση τους τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο , τον Ταμία της Ένωσής μας Ανθ/μο ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο , τον Ανθ/μο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Παναγιώτη (γραμματέα του Τ.Τ.Δράμας ) ,τον Αρχ/κα ΚΑΛΠΑΚΗ Γεώργιο, τον Αρχ/κα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Αναστάσιο , τον Αρχ/κα ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ Κωνσταντίνο και τον προσφάτως συνταξιοδοτηθέντα Υ/Β' ε.α. ΤΣΑΓΚΟΥΡΙΔΗ Κωνσταντίνος .
Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με παράθεση γεύματος μετά ζωντανής μουσικής σε συναδέλφους και προσκεκλημένους .

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :