Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Α.Α.Μ.Θ. με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και εκπρόσωπο τύπου κο ΠΕΤΣΑ Στέλιο

 
Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης αποτελούμενη από τον Α' Αντιπρόεδρο Α/Υ ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο και Γ' Αντιπρόεδρο Α/Υ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Σπυρίδωνα , συναντήθηκε σήμερα 25/01/2020 στην Αλεξανδούπολη με τον  Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα ενημέρωσης και κυβερνητικό εκπρόσωπο κο ΠΕΤΣΑ Στέλιο
Στην συνάντηση κυρίαρχο θέμα αποτέλεσε η ανέγερση νέου κτηρίου για τη Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, το οποίο λόγω της παλαιότητάς του δείνει εικόνα ασύμβατη με την αξιοπρέπεια που πρέπει να προβάλει η Αστυνομία στην εποχή μας.
Σύσσωμα τα τοπικά σωματεία ζήτησαν τις ενέργειες της νέας κυβέρνησης προς επίλυση ενός προβλήματος που ταλαιπωρεί το προσωπικό μας για πολλά χρόνια.
Επίσης, συζητήθηκε η υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. σε ποσοστό περίπου 30% σε σχέση με τις οργανικές, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και αξιόπιστα οχήματα για τις ανάγκες των Υπηρεσιών , τα προβλήματα του μεταναστευτικού στον Έβρο με την "Ασπίδα" και την αναγκαιότητα παραμονής της (παρά την πρόσληψη των συνοριοφυλάκων) , η ανάγκη ύπαρξης υποδομής για την προσέλκυση δράσεων ευρωπαϊκών οργανισμών όπως του συντονισμού και της εκπαίδευσης προσωπικού Frontex, Europol και Interpol και τονίστηκε πως τα στελέχη εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες, εχουν πλήρη συναίσθηση της σημασίας που έχει η περιοχή και φέρνουν σε πέρας την αποστολη τους παρά τις δυσκολίες .
Ο υφυπουργός από την πλευρά του μας μετέφερε τη στήριξη του πρωθυπουργού, και σημείωσε αρκετά τα οποία υποσχέθηκε πως θα τα μεταφέρει και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :