Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Έκκληση για βοήθεια για τη μικρή Πελαγία

 Η 13χρονη Πελαγία από τη Σερβία, μαθήτρια της 2ης τάξης του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης, που εδώ και πέντε χρόνια φιλοξενείται στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης στην Ξάνθη, αντιμετωπίζει  ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Στην 6η Δημοτικού και σε ηλικία 9 ετών, κατά την διάρκεια αγώνων αντοχής, έπειτα από σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι (αδένωμα υποφύσεως) και πριν από τέσσερις περίπου μήνες χειρουργήθηκε. Το τελευταίο διάστημα η μικρή Πελαγία αντιμετωπίζει επώδυνους πονοκεφάλους λόγω ραγδαίας αύξησης των διαστάσεων του αδενώματος και σε πρώτο στάδιο, απαιτείται, να υποβληθεί άμεσα, σε ακτινοχειρουργική επέμβαση με CyberKnife® (πρωτοποριακό σύστημα ρομποτικής ακτινοχειρουργικής).
Για την πρώτη αυτή επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σε κλινική του ομίλου «ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ» στην Αθήνα, θα απαιτηθεί μεγάλο χρηματικό ποσό, ως απαραίτητη προϋπόθεση για τον προγραμματισμό της.
Αυτές τις γιορτινές μέρες καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε οικονομικά από το υστέρημα μας την μικρή Πελαγία για την αίσια αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει (ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ). 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK: 0026 0116 58 0201020390
IBAN: GR2302601160000580201020390
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: JEVITC NEMANJA (ο αδερφός της 13χρονης Πελαγίας)

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :