Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ε.Α.Α.Μ.Θ. στο 30ο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ στα Ιωάννινα

 Σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα πραγματοποιείται με την παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας ,εκπροσώπων της της τοπικής αυτοδιοίκησης και του συνόλου των αντιπροσώπων της ΠΟΑΞΙΑ το 30ο Τακτικο Συνέδριο της Ομοσπονδίας.
Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης παρούσα  στις εργασίες του 30ου ετήσιου συνεδρίου της ΠΟΑΞΙΑ καλείται να προωθήσει τις θέσεις και τα ειδικότερα προβλήματα των μελών της σε επίπεδο επίπεδο Α.Μ.Θ.
Στο επίκεντρο των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στα Ιωάννινα σήμερα 25 και αύριο 26 Νοεμβρίου 2019  τοποθετεί η Ένωση μας όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και επηρεάζουν την καθημερινότητα των αστυνομικών υπηρεσιών , σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο ,με επίκεντρο το βαθμολογιο , το μεταναστευτικό , τα προβλήματα σε υλικοτεχνικές υποδομές και τα ζητήματα των διοικητών των υπηρεσιών .Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :