Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Σχέδιο "ΘΕΜΙΣ", ρύθμιση προβλημάτων επετηρίδας Αξιωματικών, του Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιου, Πρόεδρου της ΕΑ.ΑΜΘ

 

Ο Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΞΙ.Α & ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ , Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΕΛΕΤΗ - ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΘΗΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΑΡΧΗΓΟ του ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΄΄ΘΕΜΙΣ΄΄, ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΏΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 500 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ "ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ" ΤΩΝ ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ (ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ;;) ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ , ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Σ.Α.Ε.Α , ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

ΑΚΟΥΛΟΥΘΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ - ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΘ :


ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Γ΄  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Ο.ΑΞΙ.Α
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑ.ΑΜΘ

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :