Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Α.Α.Μ.Θ. με τον Δ.Α. Δράμας κο ΣΕΡΤΗ Αθανάσιο

 
Την Τετάρτη 30/10/2019 πραγματοποιήθηκε θεσμική, εθιμοτυπική συνάντηση αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολ.Μακεδονιας & Θράκης με τον Διευθυντή Αστυνομίας Δράμας Α/Δ κ.ΣΕΡΤΗ Αθανάσιο.

       Στην συνάντηση, εκ μέρους της Ένωσής μας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος , ο Γενικός Γραμματέας Α/Β' ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος , ο Ταμίας Ανθ/μος ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος , ο Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α  Α/Υ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ιωάννης , ο εκπρόσωπός μας στο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Δ.Α. Δράμας Α/Α' ΤΖΑΤΖΟΥ Αστέριος, το  μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Α/Υ ΚΑΠΕΛΛΑΚΗΣ Αντώνιος, το μέλος της Γραμματείας Γυναικών Α/Α' ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ Ελισάβετ και το μέλος της Γραμματείας Ανθυπαστυνόμων Ανθ/μος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αναστάσιος. 
   Στην συνάντηση αναπτύχθηκαν οι θέσεις της Ένωσης επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υφιστάμενες υπηρεσίες της Δ.Α.Δράμας , ενώ προτάθηκαν λύσεις οι οποίες θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής και την αποτελεσματικότητα του έργου του αστυνομικού προσωπικού μέσα από τη διασφάλιση συνθήκων εργασιακής ειρήνης.

       Παρόμοιες συναντήσεις, έχει αποφασιστεί θα πραγματοποιηθούν και με τους λοιπούς Διευθυντές Αστυνομίας σε όλη την περιοχή αρμοδιότητας μας της περιφέρειας Α.Μ.Θ. προκειμένου μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο και τη ζύμωση να βρίσκονται οι κατάλληλοτερες λύσεις στα ανακύπτοντα προβλήματα.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :