Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ε.Α.Α.Μ.Θ. στην Πανελλήνια Ένστολη Διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη

 

Με κεντρικά συνθήματα τη μη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε. σχετικά με το μισθολόγιο , την υποστελέχωση των υπηρεσιών , τα ελλιπή μέσα , τις άθλιες συνθήκες εργασίας , τη μη διαμόρφωση νέου βαθμολογίου , τη μη αναγνώριση της επικινδυνοτητας της εργασίας μας , πραγματοποιήθηκε σήμερα 06/09/2019 η Πανελλήνια Ένστολη διαμαρτυρία Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων  Δυνάμεων , εν όψει των εγκαινίων της 84ης Δ.Ε.Θ. 
Συνάδελφοι από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν και ενώνοντας τη φωνή τους διεμήνυσαν στην Κυβέρνηση ότι οφείλει να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις , ανατρέποντας την πορεία που είχε ακολουθηθεί τα τελευταία χρόνια . Αυτό ήταν το βασικό ζητούμενο ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρόν απόψε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης . Αυτό περιμένουν οι αστυνομικοί , οι πυροσβέστες , οι λιμενικοί , οι στρατιωτικοί αλλά κυρίως οι οικογένειές τους .
Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης όπως πάντα παρούσα και δυναμική βρέθηκε εκεί που χτύπησε η καρδιά του συνδικαλιστικού κινήματος μεταφέροντας τις φωνές όλων των μελών της.
Σημειώνουμε ότι η συγκέντρωση άρχισε στις 6 το απόγευμα με ομιλίες κάτω από τον Λευκό Πύργο και ακολούθησε πορεία ως το Υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης όπου επιδόθηκε ψήφισμα αιτημάτων .


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :