Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

ΚΟΙΝΌ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ (4) συνδικαλιστικών Ενώσεων για τη κοινή διοργάνωση εκδρομής στην Αμοργό

 

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΎΛΑΞΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ


ΚΟΙΝΌ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ


Στο ανατολικότερο νησί των Κυκλάδων και του απέραντου γαλάζιου ,την Αμοργό πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η κοινή πρωτοβουλία - εκδρομή των τεσσάρων (4) συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Ν Δράμας.


Οι συμμετέχοντες , μέλη και φίλοι των ενώσεων μας, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο νησί που διατηρεί αναλλοίωτα το χαρακτήρα του και να περιηγηθούν στη φυσική, νησιωτική του ομορφιά .

Η Χώρα, το Μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας ,το εκκλησάκι της Αγίας Άννας πάνω στον ομώνυμο κολπίσκο , τα δύο της λιμάνια και τα γραφικά χωριά της , αλώβητα από το πέρασμα των χρόνων εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους , οι οποίοι εκτός από τον πολιτισμό είχαν την τύχη να γνωρίσουν την ψυχαγωγική και γαστρονομική πλευρά του νησιού .


Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων και συγκεκριμένα, του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν Δράμας, της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ , της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Δράμας κ των Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Δράμας ,ευχαριστούν θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην εκδρομή , που με την καλή τους διάθεση ,το ζεστό τους βλέμμα και το αυθόρμητο χαμόγελο τους στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, ανανεώνοντας το" ραντεβού"για τον επόμενο χρόνο σε ένα ακόμη  μαγευτικό προορισμό.Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :