Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

26η Σεπτεμβρίου - Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ατυχήματα - Project EDWARD

 

Το Project EDWARD αντλεί το όνομά του από τα αρχικά των λέξεων European Day Without A Road Death, δηλαδή Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς ένα θάνατο στον δρόμο, και πρακτικά διατηρεί τον συμβολικό ρόλο της ευαισθητοποίησης σε ένα ζήτημα που μαστίζει τη σύγχρονη κοινωνία μας.

Ο λόγος φυσικά για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών και τους τραυματισμούς εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων, κάτι που έχει πολλάκις αποτελέσει το αντικείμενο σχεδίων και στρατηγικών της Ε.Ε. για την καταπολέμησή του.
Η συγκεκριμένη μέρα διοργανώνεται από την TISPOL, το Ευρωπαϊκό δίκτυο των αστυνομικών τροχονομικών δυνάμεων και το μόνο που μας ζητά είναι να υποσχεθούμε πως σήμερα θα οδηγούμε με καθαρό μυαλό, με σύνεση και σεβασμό στους άλλους χρήστες του δρόμου.
Είναι δεδομένο πως ένα κοινωνικό μήνυμα σε μια μέρα από 365 του χρόνου δεν αρκεί για να αλλάξει τον κόσμο, ωστόσο, αν αυτή η δημοσιότητα μπορεί να σώσει έστω και μια ζωή κάπου σήμερα, αυτό από μόνο του είναι ένα σπουδαίο κέρδος.
Διότι δυστυχώς τα νούμερα είναι αμείλικτα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί.
πηγή www.bikeit.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :