Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε αστυνομικές υπηρεσίες του Έβρου

 Σήμερα Σάββατο 3/8/2019 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Μιχάλης ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ επισκέφθηκε αστυνομικες υπηρεσίες του νομού Έβρου. Ειδικότερα τα Τμήματα Συνοριακης Φύλαξης της ΔΑ Αλεξανδρούπολης και της ΔΑ Ορεστιάδας, όπου διαπίστωσε τα ζητήματα που άπτονται των ενεργειών μας σε σχέση με το μετανάστευτικο και τη παράνομη μετανάστευση γενικότερα, μέσω του ποταμού Έβρου.

Στο πλαίσιο αυτό, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειου Ελλάδος Αντιστρατηγο κ.ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο και τον Γενικό Αστυνομ Διευθυντή Ανατολ.Μακεδονιας Θράκης Υποστρατηγο κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο και κατά την επίσκεψη του στο ΤΣΦ Ορεστιάδας στο Χειμωνιο, έγινε συνάντηση με συνδικαλιστικους εκπροσώπους τριών Ενώσεων.

Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολ.Μακεδονιας Θράκης εκπρόσωπηθηκε από τον Αστυν. Α ΠΕΤΡΌΠΟΥΛΟ Γεώργιο της ΔΑ Ορεστιάδας, όπου από κοινού με τις δύο λοιπές Ενώσεις Αστυνομίκων Υπαλλήλων Ορεστιάδας και Αστυνομίκων Υπαλλήλων Συνοριακης Φύλαξης Έβρου, ανέπτυξαν τα υφίσταμενα προβλήματα σε υλικοτεχνικες υποδομές, μέσα, εξοπλισμό κλπ που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της ακριτικης περιοχής της χώρας μας. Τα ζητήματα αυτά αποτελούν βασική προϋπόθεση για την επιτυχή εκπλήρωση της δύσκολης αποστολής ειδικά λόγω του γεγονότος της ανάσχεσης του κύματος παράνομης μετανάστευσης.

Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολ.Μακεδονιας Θράκης θα συνεχίσει να προσπαθεί να συμβάλει στην ανάδειξη των προβλημάτων όλων των μελών της περιφέρειας μας και από κοινού με τις λοιπές συνδικαλιστικες Ενώσεις να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για την ποιοτικότερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :