Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Προσφορά της ασφαλιστικής εταιρείας "ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΠΙΣΤΗ" για όλα τα μέλη της Ε.Α.Α.Μ.Θ.

 
Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι σε θέση να σας κοινοποιήσει  προσφορά που έλαβε από την ασφαλιστική εταιρεία  "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ", υπεύθυνη κ.ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ Αναστασία [κιν. 6940793112 και 2521055090].
 
Η προασφορά αφορά , αφενός την ειδική έκπτωση τις τιμές που τρέχει στα προγράμματα για τα μέλη της ΈΝωσής μας , αφετέρου την χορήγηση εκπτωτικής κάρτας ( δεν πρόκειται για πιστωτική-χρεωστική κάρτα) σε όλα τα μέλη μας -προσφορά του γραφείου - με την οποία οι καθημερινές αγορές σας από συμβεβλημένα καταστήματα μειώνουν το κόστος του ασφαλίστρου για το όχημα , το δίκυκλο , την κατοικία κτλ
Κατά την διαδικασία ενημέρωσής σας από την ως άνω υπεύθυνη , γνωρίστε ότι είστε μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. , προκειμένου για τη χορήγηση της ειδικής έκπτωσης στα ασφάλιστρα και τη χορήγηση της ειδικής κάρτας "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ" μείωσης των ασφαλίστρων σας .

Επισυνάπτεται η προασφορά


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :