Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική διάλεξη στην Δ.Α. Δράμας με θέμα τις αλλαγές στον Π.Κ. και Κ.Π.Δ.

 

Ενημερωτική διάλεξη με πρωτοβουλία  της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης , του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Δράμας ,διοργανώθηκε  την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ώρες 11:00΄ – 13:30΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Δράμας  με θέμα: « Ο νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας - Σύγκριση & Αλλαγές του υφιστάμενου νομικού πλαισίου » .  
   Οι Ενώσεις μας ευχαριστούν τον δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας  κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου, που ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς στο κάλεσμα μας . Θυμίζουμε ότι από 01/07/2019 οι νέοι Κώδικες θα τεθούν σε ισχύ  και οι αστυνομικοί, ειδικότερα οι ανακριτικοί υπάλληλοι, θα κληθούν να τους εφαρμόσουν άμεσα!  
Παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας , πάλι με πρωτοβουλία της Ένωσής μας και των κατά τόπους Σωματείων Αστυνομικών .


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :