Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη με θέμα τις αλλαγές σε Π.Κ. και Κ.Π.Δ. στην Δ.Α. Ξάνθης

 Eνημερωτική διάλεξη με πρωτοβουλία  της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης και της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ν.Ξάνθης, διοργανώθηκε  την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, ώρες 12:00΄ – 14:00΄ στην αίθουσα της Λέσχης της Δ.Α Ξάνθης του Αστυνομικού Μεγάρου Ξάνθης με θέμα: « Ο νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας - Σύγκριση & Αλλαγές του υφιστάμενου νομικού πλαισίου » .  
   Οι Ενώσεις μας ευχαριστούν τον ποινικολόγο του Δικ.Συλλόγου Ξάνθης κ.Στέργιο Γιαλάογλου, που ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς στο κάλεσμα μας . Θυμίζουμε ότι από 01/07/2019 οι νέοι Κώδικες θα τεθούν σε ισχύ  και οι αστυνομικοί, ειδικότερα οι ανακριτικοί υπάλληλοι, θα κληθούν να τους εφαρμόσουν άμεσα!  
Παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας , πάλι με πρωτοβουλία της Ένωσής μας και των κατά τόπους Σωματείων Αστυνομικών .


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :