Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Επίσημη επίσκεψη της Εκτελεστικής Διευθύντριας της EUROPOL Catherine De Bolle στον Έβρο

 Επίσημη επίσκεψη Εκτελεστικής Διευθύντριας της EUROPOL Catherine De Bolle , συνοδεία της Γενικής Επιθεωρήτριας Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστρατήγου ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλας ,του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστρατήγου ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικολάου , του Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδος Ταξιάρχου ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη , του Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικού Διεθυντή ΚΑΡΤΑΛΗ Παναγιώτη και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικού Διευθυντή ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ  Ιωάννη.

Ακολουθεί η σχετική με την επίσκεψη δημοσίευση του astynomia.gr

Η Εκτελεστική Διευθύντρια της EUROPOL Catherine De Bolle πραγματοποίησε μαζί με συνεργάτες της την Τρίτη, 30 Απριλίου 2019, επίσημη επίσκεψη στην περιοχή του Έβρου.
Την κα De Bolle συνόδευε, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, πλαισιωμένη από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Σταυρακάκη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρατέθηκαν οι καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Αρχές στην πραγματοποίηση του έργου τους λόγω του δύσβατου και των ευαίσθητων χαρακτηριστικών της περιοχής. Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της συνεργασίας με τη EUROPOL για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των δικτύων διακίνησης μεταναστών και εμπορίας ανθρώπων, με παράλληλη πρόταση τοποθέτησης Guest Officers για δευτερογενείς ελέγχους ασφαλείας.
Η Εκτελεστική Διευθύντρια της Europol Catherine De Bolle σημείωσε: «Ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσεις την κατάσταση στην περιοχή είναι να τη δεις μόνος σου. Είμαι ευγνώμων στις ελληνικές Αρχές για την οργάνωση αυτής της επίσκεψης στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων στην περιοχή του Έβρου. Έχω πλήρη επίγνωση των ιδιαίτερων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και μπορώ να διαβεβαιώσω τις ελληνικές Αρχές για τη συνεχή υποστήριξη της EUROPOL »
Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, στο Κέντρο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συνόρων και Μετανάστευσης Αλεξανδρούπολης, στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, στο Τριεθνές, στο Επιχειρησιακό Κέντρο στη Ν. Βύσσα και στο τεχνητό αποτρεπτικό εμπόδιο – φράχτη.πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :