Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συνάντηση Ε.Α.Α.Μ.Θ. με Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β' Αθήνας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλη

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ

Τη Τρίτη 7 Μαΐου 2019, η Ένωση Αξιωματικών Ανατολ.Μακεδονιας Θράκης, εκπροσωπουμενη από Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ και τους λοιπούς τοπικούς εκπρόσωπους της Ένωσης στην Δ.Α Δραμας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρώην Υπουργό, Βουλευτή Β' Αθήνας και υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Παναγιώτη Κουρουμπλη, στο πλαίσιο επισκέψεων του στο νόμο της Δράμας.
    Κατά τη συνάντηση τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα της Ένωσης μας σε θεσμικό, υπηρεσιακό και οικονομικό επίπεδο και αναδείχτηκαν τα προβλήματα εκείνα που αφορούν το προσωπικό, τον ελλιπή και παλιό στόλο οχημάτων, την αύξηση του έργου των αστυνομικών από την εμπλοκή του στην αντιμετώπιση του μεταστευτικου στην περιφέρεια ΑΜΘ, καθώς και την αναγκαιότητα αξιοποίησης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση των οχημάτων.
Από την μεριά του αναγνώριζει το έργο των αστυνομικών συνολικά, πράγμα που και τέως ως πολιτική ηγεσία υπηρέτησε στο Υπουργείο Εσωτερικών, και υπογράμμισε το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία προσφέρει ενα ασφαλές περιβάλλον διαμονής στον Έλληνα πολίτη αλλά και το τουρίστα.Για τα ζητήματα της Μετανάστευσης, θεωρεί ότι Ευρώπη στο σύνολο της πρέπει να δει το θέμα ως ευρωπαϊκό ζήτημα και ότι πρέπει να δρομολογηθουν διαδικασίες στην Ελλάδα σε σχέση με την συντόμευση της διαδικασίας απόδοσης κατασχεθεντων οχημάτων από την ΕΛ. ΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :