Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Μετά από πρωτοβουλία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη εξασφαλίστηκε για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό έκπτωση 20% για εισητήρια θεατρικών παραστάσεων

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr , μετά από ενέργειες του Γραφείου της Υφυπουργού  Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνας Παπακώστα, εξασφαλίστηκε για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου και για τις οικογένειες τους, έκπτωση -20% για τα εισητήρια των θεατρικών παραστάσεων "Οι Μάγισσες της Σμύρνης" (θέατρο Παλλάς) και "Χτυποκάρδια στο Θρανίο" (θέατρο Ήβη).
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα εισητήρια, μπορούν να τα αγοράσουν, μέσω της πλατφόρμας www.viva.gr πληκτρολογόντας τον κωδικό yp_prospol , με τον οποίο αξαργυρώνεται αυτόματα η έκπτωση 20%.
Διαφορετικά η προμήθεια μπορεί να γίνει και στο ταμείο κάθε θεάτρου, δίνοντας τον συγκεκριμένο κωδικό.
Η εν λόγω ειδική προσφορά δεν θα ισχύσει μόνο για σήμερα και αύριο (1 και 2/1/2019).
Πρόκειται για μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία της κυρίας Υφυπουργού, ιδιαιτέρως αυτή την εποχή, με όλες τις ... οικονομικές δυσκολίες που την χαρακτηρίζουν.

πηγή policenet.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :