Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συμμετοχή του μέλους της Γραμματείας Ανθυπαστυνόμων Ε.Α.Α.Μ.Θ. Ανθ/μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αναστασίου σε εκδήλωση με θέμα: «Ουσιοεξάρτηση. Ο ρόλος της διασύνδεσης στην αντιμετώπισή της»

 Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, η εκδήλωση με θέμα: «Ουσιοεξάρτηση. Ο ρόλος της διασύνδεσης στην αντιμετώπισή της» που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ», με την  συνδιοργανώνση την ΜΟΘΕ Γ.Ν. Δράμας και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών/Τ.Δ. Δράμας (Ι.Ρ.Α.).
IMG 9763

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησής του για το πρόβλημα των ναρκωτικών που ταλανίζει την κοινωνία και ιδιαίτερα το πιο ζωντανό και δυναμικό της κομμάτι, τη νεολαία. Τα ναρκωτικά δεν βρίσκονται στο περιθώριο, οι εξαρτησιογόνες ουσίες είναι εδώ και χρόνια στο κέντρο μιας σκληρής κοινωνικής πραγματικότητας που επιδεινώνεται διαρκώς.
IMG 9765
IMG 9749
Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμούς εκπροσώποων και στη συνέχεια με την ομιλία του Ευάγγελου Καφετζόπουλου, Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, με θέμα: ΟΚΑΝΑ και Συνεργασία πυλώνων παρέμβασης, του Κωνσταντίνου Κοκκώλη, Αναπλ. Δ/ντής Εφαρμογής Προγραμμάτων ΟΚΑΝΑ, Ψυχίατρο με θέμα: Νέες ψυχοδραστικές ουσίες - Σύγχρονες προκλήσεις,και της Ελευθερίας Ζαμπουρίδου, Υπεύθυνη ΜΟΘΕ Ν.Δράμας, Ψυχίατρο – Ψυχοθεραπεύτρια της με θέμα :
Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης
IMG 9764
IMG 9767
Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε το εντυπωσιακό Δρώμενο «Μπορείς να βγεις στο φως» από μαθητές του 1oυ ΕΠΑΛ Δράμας.
IMG 9808
IMG 9816

Ακολούθησαν οι ομιλίες της Χρυσάνθης Λαθήρα, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας με θέμα: Ποινική αντιμετώπιση εξαρτημένων χρηστών από ναρκωτικές ουσίες, του Αναστάσιου Δημητρίου, Προϊστάμενο Δίωξης Ναρκωτικών του Tμήματος Aσφαλείας Δράμας με θέμα: Ο ρόλος των αρχών επιβολής του νόμου στην Oυσιοεξάρτηση και της Ευθυμίας Αγαθαγγελίδου, Κοινωνιολόγο Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» με θέμα: Πρόληψη ... υπόθεση όλων


πηγή dramania.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :