Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ένωση Αξιωματικών Αττικής

 

Διαβάστε την ανακοίνωση των Αξιωματικών Αττικής: Σας γνωστοποιούμε ότι χθες 22-10-2018 και ώρα 19.30' συνεδρίασαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα από πρόσκληση
του πλειονοψηφούντα συμβούλου του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού Ε.Σ.Κ.Α., κατά τις αρχαιρεσίες της 7 και 8 τρέχοντος μηνός και συγκροτήθηκαν σε σώμα κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, ως κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΜΙΑΣ                 
 ΜΕΛΟΣ
 ΜΕΛΟΣ
 ΜΕΛΟΣ
 ΜΕΛΟΣ
 ΜΕΛΟΣ
 ΜΕΛΟΣ
 ΜΕΛΟΣ
 ΜΕΛΟΣ
ΒΡΑΝΤΖΑΣ
ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ
ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ
ΤΣΟΚΡΗΣ
ΣΗΦΑΚΗΣ
ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ
ΓΚΑΡΗ
ΣΙΓΚΟΣ
ΒΑΓΕΝΑ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Βασίλειος
Ευάγγελος
Φώτιος
Κανέλλος
Βασίλειος
Γεώργιος
Αλέξανδρος
Αντώνιος
Παναγιώτης
Αργυρώ
Αλέξανδρος
Σοφία
Χρήστος
                        Η Ένωση μας συνεχίζει Ενωτικά, Μαχητικά και Ασυμβίβαστα στο δρόμο που χάραξε κατά την προηγούμενη τριετία, με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων, την ανατροπή των δυσμενών μνημονιακών μέτρων, που έπληξαν το βιοτικό μας επίπεδο και ισοπέδωσαν τις εργασιακές σχέσεις και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του οργανισμού μας, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου που υπηρετούμε.
                        Τέλος, γνωστοποιούμε ότι το εκλογικό υλικό παραδόθηκε από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στα γραφεία της Ένωσης μας και είναι στην διάθεση του καθένα που έχει έννομο συμφέρον σύμφωνα με το καταστατικό και τους Νόμους.
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ
πηγή bloko.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :