Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου - Εκπροσώπηση της Ένωσής μας σε όλη την Περιφέρεια

 

Εορτάστηκε και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Κομοτηνή, το απόγευμα της Παρασκευής (19-10-2018) τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.
Ανήμερα της εορτής, 20 Οκτωβρίου 2018, το πρωί, τελέσθηκε Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.
Στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ , ενώ ακολούθως πραγματοποιήθηκε μικρή δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής
Στο πλαίσιο εορτασμού της σημερινής ημέρας πραγματοποιήθηκαν ανάλογες εκδηλώσεις και στις έδρες των υπολοίπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα).
Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και των ενώσεων αποστράτων, εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου, αστυνομικό προσωπικό και πολίτες της περιφέρειάς μας.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 17 έως και 19-10-2018, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος, αλλά και για τα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.
Στην εθελοντική αυτή δράση, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ανταποκρίθηκε και το προσωπικό των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προφέροντας αίμα για τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

πηγή astynomia.gr

Την 'Ενωσή μας αντιπροσώπευσαν στις εορταστικές εκδηλώσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας ΑΜΘ : Στην Δράμα, ο Αντιπρόσωπος Παπαθανασίου Ιωάννης , Ταμίας Ντεληγιάννης Πέτρος και μέλος της Γραμματείας Ανθυπαστυνόμων Δημητρίου Αναστάσιος ,στην Καβάλα, ο Αντιπρόσωπος Σιμούδης Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος Στογιαννίδης Βασίλης και Αντιπρόσωπος Κοψίδας Αθανάσιος,στην Ξάνθη Αντιπρόσωπος Ορφανίδης Νεκτάριος , Εκτελεστικός Γραμματέας  Τσιάμης Νίκολαος Οργανωτικός Γραμματέας  Σακελλαρίδης Σταύρος , στην Κομοτηνή ο Αντιπρόεδρος Δεμερτζίδης Πέτρος , Αντιπρόσωπος Βασιλειάδης Παναγιώτης , Αναπλ. Γραμματέας Ζουπη Κόρινα,στην Αλεξανδρούπολη ο Αντιπρόσωπος Καρτάλης Παναγιώτης ,στην Ορεστιάδα Εκπρόσωπος στα Συμβούλια Μεταθέσεων  Πετρόπουλος Γεώργιος και το μέλος της Γραμματείας Γυναίκων Χατζάκη Πασχαλιώ .


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :