Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας μας eaamth.gr

 


   Ήταν 23 Σεπτεμβρίου 2016, πριν ακριβώς δύο χρόνια, που μετουσιώθηκε σε πράξη η απόφαση του Δ.Σ της ΕΑ.ΑΜΘ για εξωτερίκευση των δράσεων της και παράλληλα για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών της, συναδέλφων και φίλων της Αστυνομίας.
Εκ τότε αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την αρχική μας σκέψη να δημιουργήσουμε αυτήν την ιστοσελίδα , αφού αγκαλιάστηκε από σχεδόν 3200 ανθρώπους, φτάνοντας τις 487.000 θεάσεις σε 2.673 αναρτήσεις, αριθμoί όνειρο για πολλές πρωτοβάθμιες Ενώσεις.
    Η eaamth.gr  στα δύο (2) αυτά χρόνια κατάφερε , εκτός των πολλών άλλων , να καλύψει μεγάλα αστυνομικά, συνδικαλιστικα γεγονότα που μας αφορούν με ζωντανές συνδέσεις από Αθήνα , Θεσσαλονίκη , Κρήτη και Καλαμάτα , ώστε οι αναγνώστες της να βρίσκονται συνεχώς στην καρδιά των εξελίξεων με εικόνα και ήχο.
    Συνεχίζουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο με διάθεση έγκυρης ενημέρωσης για ζητήματα του κλάδου μας , κοντά στον συνάδελφο αλλά και στον πολίτη που αναζητά μια σοβαρή φωνή στο διαδίκτυο πέρα από "κομματικές κορώνες ".
    Κλείνοντας να σας ευχαριστήσουμε για τη επιλογή ενημέρωσης από την σελίδα μας και για τα καλά σας λόγια καθώς και να θυμήσουμε ότι η Ιστοσελίδα ανήκει ως φορέας στην Ένωση Αξιωματικών Ανατολ.Μακεδονιας Θράκης και κατά συνέπεια στα ίδια μέλη της που δύνανται να μετάσχουν στην επιλογή του υλικού.


Ακολούθως υπενθυμίζουμε τις 5 δημοφιλέστερες αναρτήσεις με τις μέγιστες θεάσεις στο διάστημα αυτό :
1 . «Χάρτα» 9 σημείων για το μισθολόγιο- Τα πενθήμε­ρα και τα νυ­χτερινά απαλλάσ­σονται πλέ­ον από κρα­τήσεις για τα ασφαλιστι­κά ταμεία
2 .  Η αλλαγή του βαθμολογίου των Ανθυπαστυνόμων και το στοίχημα της Επιτροπής 
3. Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας κ' Θράκης έκοψε την βασιλόπιτα της
4. Ευχητήρια επιστολή προς τον Δ/ντή Αστυνομίας Δράμας Ταξίαρχο κο ΚΑΪΠΑΚΗ Γεώργιο
5. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για τους Ανθυπαστυνόμους της ΕΛ.ΑΣ.
6. Εφάπαξ αστυνομίας με νέο μισθολόγιο
7. Πρόσθετη τριετία για κατάταξη έως το 1995
8. Σε ποιους δήμους δημόσιοι υπάλληλοι και ένστολοι δικαιούνται δωρεάν σίτιση και στέγαση
9. Πρόταση του Στέλιου Καρακούδη για το βαθμολόγιο της ΕΛ.ΑΣ.
10. Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας κ' Θράκης στην Πανελλαδική Ένστολη Διαμαρτυρία της ΘεσσαλονίκηςΈνωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :