Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.
 
Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας κ' Θράκης στην Πανελλαδική Ένστολη Διαμαρτυρία της Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρούσα στον αγώνα και όσο ποτέ δυναμική , σήμερα  08/09/2018 βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εν όψει της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να ενώσει τη φωνή της με εκείνη χιλιάδων συναδέλφων από όλη την Ελλάδα.


Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 18:00' στον Λευκό Πύργο με ομιλίες των προέδρων των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας με κεντρικό σύνθημα " Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ , απαλλάξτε μας από την ανασφάλεια " . Οι ομιλιτές απέδωσαν με τον αγωνιστικό τους παλμό και την πυκνότητα εννοιών στο λόγο τους , το αίσθημα αγωνίας που κυριαρχεί στις τάξεις των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και περιέγραψαν το δύσκολο παρόν που αντιμετωπίζουμε που προδιαγράφει ένα ακόμα δυσκολότερο μέλλον για εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας .  
Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας  από τον χώρο της συγκέντρωσης και μέσω κεντρικών οδών της πόλης κατέληξε στο Υπουργείο  Μακεδονίας κ' Θράκης προκειμένου να επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας .

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :