Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Τελετή αγιασμού στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2018-2019

 
Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2018, το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, με την έναρξη της 22ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας και της 1ης εκπαιδευτικής σειράς του Σχολείου Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει του νέου εκπαιδευτικού έτους 2018-2019.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, ενώ παρέστησαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Υποστράτηγος Πηνελόπη Μηνιάτη, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Αθανασία Κορκοντζέλου και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, Ταξίαρχος Νικόλαος Σκαρτσής.
Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Αθανασία Κορκοντζέλου, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκαν στους σπουδαστές των Σχολών να έχουν γόνιμη και παραγωγική φοίτηση.
Παρέστησαν επίσης, η Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Διευθυντής Σοφία Λαμπροπούλου, o Βοηθός Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Αστυνομικός Διευθυντής Πάρις Νίκου, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Βράντζας, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Ρόκκος, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Αστυνομικός Διευθυντής Ευάγγελος Καραπαπάς και η Χριστίνα Μελετιέ, Αξιωματικός Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου.
Το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών θα παρακολουθήσουν συνολικά εξήντα ένας (61) Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και τρεις (3) Αξιωματικοί της Αστυνομίας Κύπρου, σε δύο (2) εκπαιδευτικές σειρές, διάρκειας δέκα (10) ημερών η καθεμία και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονος τρόπος διοίκησης (management), ηγεσία, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών, επικοινωνία κ.α., που θα τους βοηθήσουν να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντα και να ανταποκριθούν με επιτυχία στις υποχρεώσεις που απορρέουν από το βαθμό τους.
Στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας θα φοιτήσουν συνολικά (30) σπουδαστές, εκ των οποίων οι (19) Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και (11) στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ,του Πυροσβεστικού Σώματος, του Αρχηγείου της Κυπριακής Αστυνομίας καθώς και πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και λοιπών Υπουργείων και Υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα.


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :