Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Το μήνυμα του προέδρου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. από τη Σύρο

 


Το μήνυμα του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας ήταν σαφές και ξεκάθαρο απ την Ερμούπολη της Σύρου.
” Όποιοι δεν έχουν Υπηρετήσει στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα δεν έχουν πάρει είδηση τι θα πεί Νησιωτικότητα. Τι θα πεί να μπαίνεις σε ένα καράβι απ την Ερμούπολη για να πας να ελέγξεις τις Υπηρεσίες σουγια κατευθύνεις τους Διοικητές και το προσωπικό στα δύσκολα συμβάντα. Ετούτοι  εδώ οι Αξιωματικοί είναι ήρωες και κρατάνε τις Θερμοπύλες της Πατρίδας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να είσαι Διοικητής στην Σαντορίνη και στην Μύκονο με τα εκατομμύρια Τουριστών και ότι συνεπάγεται αυτό. Είμαι ο πρώτος Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αξιωματικών που αγωνίζομαι για το Νότιο Αιγαίο και το Βορειο Αιγαίο επί τρία ολοκληρα χρόνια. Γνωρίζω πλέον τα προβλήματα όπως μου τα έχουν καταγράψει οι Αστυνομικοί Διευθυντές, ο κος Γενικός αλλά και όπως τα βλέπω ο ίδιος με τα μάτια μου. Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις αυτούς τους Αξιωματικούς αλλά και τις Υπηρεσίες που Υπηρετούν”.
Αυτά τόνισε ο Πρόεδρος ενώπιον των Αξιωματικών, των Αστυνομικών Υπαλλήλων αλλά και των Συνδικαλιστών Προέδρων Αξιωματικών που τον συνόδευαν. Πηγή dimokratiki.grΈνωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :