Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Επιμορφωτική ημερίδα σε θέματα διαπραγματευτικού ενδιαφέροντος στην έδρα της Γ.Π.Α.Δ. Α.Μ.Θ.

 


Την ημερίδα παρακολούθησαν 7 διαπραγματευτές που υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς επίσης ο ψυχίατρος του επιτελείου μας
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (31-5-2018), επιμορφωτική ημερίδα σε θέματα διαπραγματευτικού ενδιαφέροντος στην Κομοτηνή, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά επτά (7) στελέχη - διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν το βαθμό του Αστυνόμου Β΄ μέχρι και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Στην ημερίδα συμμετείχε επίσης ο ψυχίατρος (Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ τον συντονιστικό ρόλο είχαν δύο Αξιωματικοί της ειδικής εκπαιδευτικής ομάδας διαπραγματευτών.
Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων. 

πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :