Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Μ.Θ. για την ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΝ.ΑΞΙ.Α.

 
Την Τετάρτη 09 Μαίου 2018, σε κατάμεστη ,από την αθρόα προσέλευση μελών και προσκεκλημένων, αίθουσα συνεδρίων του 10ου ορόφου του ξενοδοχείου Τιτάνια, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών  Αττικής (ΕΝ. ΑΞΙ. Α). Παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Σώματος , εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και των λοιπών πολιτικών κομμάτων, αλλά και μεγάλου αριθμού μελών της Ένωσης, αναπτύχθηκαν από τον Πρόεδρό της Α/Δ κ. ΒΡΑΝΤΖΑ Βασίλειο, τα μείζονα ζητήματα - προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης.
     Στη συνέχεια ομοίως ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Α/Δ κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν συνολικά το συνδικαλιστικό κίνημα των Αξιωματικών, στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής ακύρωσης του νέου μισθολογίου στο ΣΤΕ , την περαιτέρω  υπαρκτή αναγκαιότητα για παραμονή στις τάξεις του Σώματος για ασφάλιστικούς/συνταξιοδοτικούς λόγους. Επίσης έγινε ειδική μνεία στο μείζον ζήτημα της προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων που πολλάκις η Ομοσπονδία έχει αναδείξει.
   Την Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Α/Υ κ.Δραγουδακης Αναστάσιος ο οποίος μετέβη από την Κομοτηνή στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες της κορυφαίας εκδήλωσης της μεγαλύτερης πρωτοβάθμιας Ένωσης Αξιωματικών της χώρας. Η Ένωσή μας συγχαίρει την ΕΝ.ΑΞΙ.Α για την άψογη-υποδειγματική διεξαγωγή της ανωτέρω εκδήλωσης και εύχεται καλή συνέχεια στο καθ' όλα άξιο Διοικητικό της Συμβούλιο , για τον δίκαιο αγώνα που δίνουν για την εκπροσώπηση των επιδιώξεων των χιλιάδων μελών της.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :