Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Μ.Θ. για την Εργατική Πρωτομαγιά

 


Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί μέρα ορόσημο για κάθε κλάδο εργαζομένων στην Ελλάδα. Προπαντός όμως δεν είναι απλώς η αργία στο ημερολόγιο μας, αλλά όλα αυτά που πρεσβεύει /συμβολίζει η μέρα. Ένεχει ολα εκείνα τα υψηλα νοήματα από όπου  αντλούμε κάθε φορά, κάθε ημέρα που περνάει τις αξίες, την αγωνιστική διάθεση που απαιτεί το εργασιακό κίνημα. Διότι μόνο με μάχες και ενότητα των εργαζομένων είναι δυνατόν να κατακτηθούν όσα οραματιζόμαστε.
   Η νίκη του εργαζομένου απέναντι στην αδικία, την εκμετάλλευση, τη καταπάτηση των δικαιωμάτων του είναι ένας αγώνας διαρκής. Ενας αγώνας ταυτόχρονα  άνισος , όμως σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να τον δώσουμε.
    Η επίθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό  ενάντια στο εργασιακό μέλλον, που συνεχίστηκε με μνημόνια, οικονομική κρίση και άρση σε ότι προοδευτικό είχε κατακτηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια , είναι ο λόγος που δεν χωράει κανένας εφυσηχασμός.
      Εμείς ως φορέας συλλογικής δράσης εντός του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας είμαστε διαρκώς ταγμένοι στο κοινό καλό των συναδέλφων που εκπροσωπούμε, με αρχές και αξίες βγαλμένες από την 1η του Μάη, που δεν ξεχάστηκε ποτέ.

Χρόνια Πολλά
Καλή Πρωτομαγιά , Καλούς Αγώνες .

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :