Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Παρούσα η Ε.Α.Α.Μ.Θ. στην Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Κ.Μ. στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

 


    Την Παρασκευή 20/04/2018 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση της αδελφοποιημένης Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και παράλληλα η χοροεσπερίδα της, στο Κέντρο ROSE GARDEN στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.    
     Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, με την θεσμική παρουσία πλήθους εκλεκτών προσκεκλημενων Βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων, της Ομοσπονδίας ΠΟΑΞΙΑ, αλλά και εκατοντάδων μελών της από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο, ανανεώθηκε τυπικά η εμπιστοσύνη στην ουσιαστική συνδικαλιστική παρουσία της ΕΑΚΜ. Ο Πρόεδρος του ΔΣ της αποδεικνύοντας τον συνεχή και αδιάκοπο αγώνα που καταβάλει διαχρονικά η Ε.Α.Κ.Μ. για την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση των μελών της και του Σώματος , αναφέρθηκε στο λόγο του σε όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν.  
     Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εκπροσωπήθηκε στην όμορφη χθεσινή εκδήλωση από τον Γ' Αντιπρόεδρο Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α. και Πρόεδρο Ε.Α.Α.Μ.Θ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο, τον Β' Αντιπρόεδρο ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ Βασίλειο και τον Οργανωτικό της Γραμματέα ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη . Ως ΕΑ. ΑΜΘ ευχαριστούμε θερμά την ΕΑΚΜ για τη ζέστη φιλοξενία και τη συγχαίρουμε για τη δράση.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :