Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ξεκίνησε η καταγραφή για την εξαγορά δανείων στρατιωτικών και προσωπικού του ΥΠΕΘΑ

 
Σε λειτουργία είναι απο χθές ειδική εφαρμογή καταγραφής των δανείων των στρατιωτικών και του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο της εξαγγελίας για εξαγορά τους από το ελληνικό δημόσιο.

 Ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφή των δανείων μέσω των επιτελείων ώστε να καταθέσει το προσωπικό τα στεγαστικά δάνεια τα οποία του έχουν χορηγηθεί από τις τράπεζες σε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό. Για παράδειγμα η Πολεμική Αεροπορία με ανακοίνωση της ενημερώνει το προσωπικό της για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την εξαγορά των δανείων τους.

Η σχετική ανακοίνωση σημειώνει:
Αναπτύχθηκε μηχανογραφική εφαρμογή δήλωσης στοιχείων δανείων προς χρήση από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΠΑ.
Η εφαρμογή θα είναι προσβάσιμη από 5 έως 16 Μαρτίου 2018, στην ενότητα «Διαδικτυακές Υπηρεσίες» του ιστοχώρου της ΠΑ (www.haf.gr) και στη διεύθυνση https://loans.haf.gr .
Η είσοδος θα γίνεται με χρήση των ίδιων διαπιστευτηρίων (όνομα χρήστη και συνθηματικό) που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στον ατομικό λογαριασμό e-mail του καθενός.
Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η πρόθεση εξαγοράς των δανείων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τις συστημικές τράπεζες.
Συλλέγοντας αυτά τα στοιχεία το ΥΠΕΘ θα ετοιμάσει μια πρόταση για εξαγορά όλων των δανείων κόκκινων και πράσινων. «Εμείς θα ζητήσουμε την αγορά τους με την έκπτωση που μπορεί να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις» είχε αναφέρει εξαγγέλλοντας το μέτρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος ενώ η ρύθμιση θα αφορά και τους απόστρατους.

πηγή  dikaiologitika.grΈνωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :