Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Διαδικτυακό & Διασυνοριακό Έγκλημα και η συνεργασία των Ευρωπαϊκών Αρχών

 Νομίζεις πως για να διαπραχθεί μια εγκληματική πράξη, απαιτείται η φυσική παρουσία του κακοποιού;  Αν ναι, τότε σκέψου πάλι και διάβασε παρακάτω, γιατί αυτή η δράση απευθύνεται κυρίως σε σένα:
Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο ζωντανών διαδικτυακών μεταδόσεων με θέμα την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών στο διαδίκτυο, διοργανώνει το πρώτο  #LIVE streaming την Πέμπτη 22/3/2018 στις 12:00 με τη συμμετοχή του κ. Γεώργιου Παπαπροδρόμου, Ταξίαρχου και Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ο κ. Παπαπροδρόμου θα αναφερθεί στα καθήκοντα και το έργο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε παραδείγματα υποθέσεων διασυνοριακών και διαδικτυακών εγκλημάτων στις οποίες χρειάστηκε η συνεργασία των ευρωπαϊκών Αρχών. Επίσης, οι πολίτες θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους και να λαμβάνουν απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :