Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Αξιέπαινη δράση του Α.Τ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-Μαθήματα κυκλοφοριακης αγωγής σε παιδιά

 



Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του
Α.Τ. Σουφλίου και Αστυνομικού Σταθμού Μικρού Δερείου. Τα μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής ξεκίνησαν από το μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Μεγάλου Δερείου στις 12-01-2018. Συνεχίστηκαν στις 16-01-2018 με επίσκεψη στο μειονοτικό Δ.Σ. Σιδηρού, στις 17-01-2018 στο μ.Δ.Σ. Ρούσσας, στις 23-01-2018 στο μ.Δ.Σ. Γονικού και στις 25-01-2018 στο μ.Δ.Σ. Σιδηροχωρίου, όπου παρευρέθηκαν και οι μαθητές του μ.Δ.Σ. Πετρολόφου. 


Με την τελευταία επίσκεψη στα σχολεία του ορεινού όγκου, τα γνωστά μας Πομακοχώρια, ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής στον ορεινό όγκο του Σουφλίου και συνεχίστηκαν οι επισκέψεις στα σχολεία της πεδιάδας. Έτσι, στις 26-01-2018 οι Αστυνομικοί του Σουφλίου επισκέφτηκαν το 4ο Νηπιαγωγείο Σουφλίου, στις 29-01-2018 το 1Ο Νηπιαγωγείο Σουφλίου και στις 31-01-2018 το 2Ο-3Ο Νηπιαγωγείο Σουφλίου. 

Στην συνέχεια, στις 01-02-2018 οι ενημερώσεις συνεχίστηκαν στο 1Ο Δημοτικό Σχολείο Σουφλίου και τέλειωσαν στις 02-02-2018 στο 2Ο Δημοτικό Σχολείο Σουφλίου. Όλα τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα μαθήματα κι επιπλέον θυμόντουσαν πολλά πράγματα από τις περσινές ενημερωτικές επισκέψεις της Αστυνομίας. Οι Αστυνομικοί από την πλευρά τους, κατανόησαν ότι η αστυφιλία και η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει άσχημα την επαρχία Σουφλίου, καθότι από την περσινή σχολική χρονιά έχουν κλείσει 2-3 Σχολεία και την επόμενη χρονιά αναμένεται περαιτέρω συρρίκνωση.

 Ευχήθηκαν την αντιστροφή του εν λόγω δεινού φαινομένου, όχι μόνο για τα Σχολεία, αλλά για τον Έβρο μας, για την Ελλάδα μας. Οι δάσκαλοι όλων των Σχολείων ευχαρίστησαν τους Αστυνομικούς και δώσανε ραντεβού και για την άλλη Σχολική Χρονιά. Στις μετακινήσεις των Αστυνομικών του Α.Τ. Σουφλίου, συνέδραμε όπου μπορούσε και η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.), ένας πετυχημένος θεσμός της Αστυνομίας που αστυνομεύει την επαρχία του Έβρου. 

Ο Διοικητής του Α.Τ. Σουφλίου, Αστυνόμος Α’ Χαράλαμπος ΒΟΜΒΕΛΛΗΣ πραγματοποίησε τις συγκεκριμένες ομιλίες και τις αφιέρωσε στη μνήμη του πατέρα του Σταύρου ΒΟΜΒΕΛΛΗ που έφυγε νωρίς (5-12-1945 – 3-11-2017), ο οποίος ήταν κι αυτός συνάδελφος (Χωροφύλακας) στην Τροχαία και έμαθε στα παιδιά του την Κυκλοφοριακή Αγωγή, την οποία και μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές. 
πηγή bloko.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :