Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Βράβευση τέκνων συναδέλφων από Ενώσεις Αξιωματικών Θεσσαλίας και Αστυνομικών Λάρισας

 
                                                                                            Λάρισα 5 Ιανουαρίου 2018
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018,στο ξενοδοχείο IMPERIAL, εκδήλωσή στην οποία τιμήθηκαν τα τέκνα Αστυνομικών-μελών τους, που πέτυχαν το σχολικό έτος 2016-2017 την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ & Στρατιωτικές Σχολές.
    Η εκδήλωση είχε δύο μέρη. Στο δεύτερο μέρος της τιμήθηκαν:
α) στα πλαίσια της ανάδειξης του «ευ αγωνίζεσθε» αλλά και της αναγνώρισης των προσωπικών τους θυσιών, αθλητές-τέκνα μελών μας, τα οποία διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο λαμβάνοντας μετάλλιο και
β) Στα πλαίσια της ανάδειξης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της μακροχρόνιας άριστης συνεργασίας μας, τιμήθηκε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας και η Δ/ντρια αυτού κα. Χατζητάκη-Γραμουστιάνου Μαρία       
  Την εκδήλωση τίμησαν με, τη παρουσία τους εκτός από τους επιτυχόντες μαθητές και τα μέλη των οικογενειών τους, ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου Πανοσιολογιότατος πατήρ Βαρθολομαίος, οι βουλευτές κ.κ. Χαρακόπουλος και Κέλλας, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλομπάτσιος,o Aντιδήμαρχος οικονομικών Δήμου Λαρισαίων κ Αδαμόπουλος  ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Λάρισας κ.Λιόλιος, ο Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου κ.Γούλας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος κ.Αγάκος,το ΔΣ της ΕΑΛ, και αρκετοί συνάδελφοι στην αποστρατεία και στην ενέργεια. 
 
πηγή enastyl.blogspot.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :