Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

 Πραγματοποιήθηκε εχτές (27-01-2018) η ετήσια συγκέντρωση και κοπή της Βασιλόπιτας του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Σταμάτιου ΑΥΤΖΙΟΓΛΟΥ, του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ ΒΑΛΙΔΑΚΗ και του Β' Υποδ/ντου της Δ.Α. Αλεξ/πολης Αστυν. Υποδιευθυντή κ. Σπυρίδωνα ΝΤΑΣΚΑΡΗ.
Στην συγκέντρωση πήραν μέρος και συνάδελφοι που είχανε υπηρετήσει παλιότερα στο Α.Τ. Σουφλίου κι έχουν πλέον μετατεθεί σε άλλες υπηρεσίες της Δ.Α.Α.
Στην οικογενειακή αυτή συγκέντρωση, ο νεοπροαχθείς Υποδιοικητής του Τμήματος Υ/Β' Ιωάννης ΚΑΖΑΡΙΑΝ επέδωσε στον Πρωτοπρεσβύτερο π. Σταμάτιο ΑΥΤΖΙΟΓΛΟΥ τιμής ένεκεν για όσα έχει προσφέρει στην κοινωνία του Σουφλίου και του Έβρου γενικά ως Δάσκαλος και Ιερέας μία τιμητική πλακέτα με τον θυρεό του Α.Τ. Σουφλίου.
Ο Διοικητής του Α.Τ. Σουφλίου Α/Α' Χαράλαμπος ΒΟΜΒΕΛΛΗΣ τόνισε ότι η Συνεργασία Εκκλησίας και Αστυνομίας είναι θεμιτή και ότι όταν το έργο που επιτελούν οι Ιερείς είναι θετικό, τότε το έργο των Αστυνομικών είναι ευκολότερο και εν κατακλείδι η εγκληματικότητα είναι μηδαμινή.
Ο Α/Υ' Σπυρίδων ΝΤΑΣΚΑΡΗΣ χάρηκε γι' αυτήν την καλή συνεργασία κι ευχήθηκε να συνεχιστεί με αυτόν το τρόπο. Οι Ιερείς από την πλευρά τους τόνισαν ότι κι αυτοί είναι ένστολοι λειτουργοί σαν τους Αστυνομικούς κι επιτελούν λειτούργημα μέσα στην κοινωνία.
Και ότι αυτή η Συνεργασία με την Αστυνομία είναι θεμιτή, και το όλο οικογενειακό κλίμα της συγκέντρωσης φανερώνει ότι ο Χριστός είναι παρών και μεθ' ημών.
Μετά τις προσφωνήσεις και τους λόγους, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας.
Νικητής και "σκόρερ" της Βασιλόπιτας ήταν ο αθλητής και προπονητής παιδικών ομάδων ποδοσφαίρου Υπαρχ/κας Γεώργιος ΠΕΤΚΙΔΗΣ, ο οποίος κέρδισε τέσσερα (4) ρεπό και μία (1) εικόνα του Αγ. Γεωργίου (αγιογραφία του ομώνυμου ναού του Σουφλίου).
Η όλη συγκέντρωση ήταν σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, γεγονός που ισχυροποιεί όλα τα μέλη της Οικογένειας αυτής προκειμένου να ριχτούν στον "πόλεμο κατά της εγκληματικότητας" με περισσότερη ορμή.
Και όπως είπε κι ένας τοπικός Δημοσιογράφος: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ..

 


πηγή policenet.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :