Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η "1η Σειρά" συμπλήρωσε 22 χρόνια

 


 Άρθρο του Πέτρου Ντεληγιάννη
 Γραμματέα Ανθυπαστυνόμων και 
Υπεύθυνου Εκδόσεων και Ιστοσελίδας Ε.Α.Α.Μ.Θ.

Ήταν και τότε Παρασκευή , όπως χθες , που κληθήκαμε να δώσουμε τον όρκο ώστε να καταταγούμε στην Ελληνική Αστυνομία . Ήταν 12 Ιανουαρίου , όπως χθες , που αφήσαμε τον πολιτικό βίο για να ζήσουμε την πρώτη μεγάλη περιπέτεια της ζωής μας . Ήταν σαν χθες η 12η Ιανουαρίου του 1996 .
   Εγκαινιάσαμε ένα νέο σύστημα εισαγωγής και εκπαίδευσης πριν 22 χρόνια για τα οποία ελάχιστα γνωρίζαμε προηγουμένως αλλά προετοιμάσαμε όπως αποδείχτηκε με επιτυχία το έδαφος και για τους επόμενους που θα περνούσαν αργότερα την πύλη των Σχολών . Και από τότε περισσότεροι από 25.000 συνάδελφοι συνέχισαν πάνω σε εκείνο το μονοπάτι .


Η 1η Σειρά Δοκίμων Αστυφυλάκων που εισήχθη στο Σώμα με την δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων , έσβησε χθες το 22ο κεράκι της . Στην Δράμα θυμηθήκαμε εκείνη την ημέρα  και συναντηθήκαμε να την γιορτάσουμε όπως της αξίζει .Μοιραστήκαμε μνήμες  και  εικόνες  από εκείνες τις πρώτες ημέρες, θυμηθήκαμε εκείνους που δεν βρίκονται πια ανάμεσά μας  και δεσμευτήκαμε να το επαναλάβουμε με περισσότερους μαζί μας του χρόνου .


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :