Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ: Επίσκεψη στα Σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας

 


Το αστυνομικό τμήμα Κ. Νευροκοπίου / Εξοχής στα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας επισκέφτηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), και αντάλλαξαν ευχές με τον Διοικητή και το προσωπικό βάρδιας του αστυνομικού Τμήματος.
Εκ μέρους της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Σμηναγός Νίκος Παναγιωτίδης, ο Αντιπρόεδρος Αρχισμηνίας Παναγιώτης Βερβερίδης και ο Ταμίας, Ανθυπασπιστής Χρήστος Μασάνης.
Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, Υπαστυνόμος Ιγνάτιος Μωυσίδης, υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα τα μέλη της Ένωσης και τους ενημέρωσε για το έργο που πραγματοποιεί καθημερινά το προσωπικό του στο ακριτικό φυλάκιο της Χώρας μας.
 Ο  Πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης χαιρέτησαν και συνομίλησαν με  τους ένστολους ακρίτες μας και τους συνεχάρησαν για το υψηλό ηθικό με το οποίο εκπληρώνουν το πολύ ουσιαστικό τους καθήκον.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σμηναγός Παναγιωτίδης Νικόλαος
                                                                           Ο
                                                        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                              Αντισμήναρχος Αυγερινός Κυριάκος


πηγή pomens.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :