Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης της Τροχαίας στο Ηράκλειο (φωτο)

 Μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη μάστιγα των τροχαίων στέλνουν μαθητές από όλη τη χώρα, μέσα από την θεματική έκθεση, «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που εγκαινιάστηκε απόψε στο συνεδριακό κέντρο της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ηράκλειο παρουσία του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Κώστα Τσουβάλα.
«Είναι μια έκθεση μέσα από την οποία τα μικρά παιδιά περνούν τα μηνύματα τους. Μας λένε ότι πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, τον συνάνθρωπο μας, να είμαστε υπεύθυνοι», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Τόσκας.

trohaiaekthesi.jpg


trohaiaekthesi2.jpg

trohaiaekthesi3.jpg

trohaiaekthesi4.jpg

ekthesi4.jpg

ekthesi3.jpg

ekthesi2.jpg
Από το Ηράκλειο ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε και στις αλλαγές που προωθούνται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκτιμώντας ότι «ο νέος ΚΟΚ είναι στη σωστή κατεύθυνση, ώστε να περιοριστούν όσο το δυνατόν τα τροχαία ατυχήματα».

trohaiaekthesi5.jpg

trohaiaekthesi6.jpg

ekthesi6.jpg

ekthesipaidia.jpg

ekthesitrohaias.jpg
(Η Χανιώτισσα μαθήτρια στην φωτογραφία, βραβεύτηκε για τη ζωγραφιά της καθώς ήταν η μόνη από όλη την Κρήτη,  που επελέγη για να ενταχθεί στην έκθεση).
Στην έκθεση που θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι τις 24 Νοεμβρίου και αμέσως μετά θα μεταφερθεί στα Χανιά, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Δεκεμβρίου, παρουσιάζονται 214 έργα ζωγραφικής μαθητριών και μαθητών από όλη την Ελλάδα, που στέλνουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο μηνύματα ζωής και οδικής ασφάλειας.
 

ekthesitrohaias2.jpg

elthesi.jpg
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σχολείων, οι μαθητές των οποίων θα ενημερώνονται από το προσωπικό της ΕΛΑΣ για τους κανόνες της σωστής οδικής συμπεριφοράς.

πηγή ekriti.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :