Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Παροχές για όλους εκτός από τους «ένστολους»;

 

Αντίθετα από ότι συνέβαινε τα περασμένα χρόνια η τωρινή κυβέρνηση δεν γνώρισε έντονες διαμαρτυρίες από τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που περίμεναν την ηθική πια δικαίωση τους μέσω της εφαρμογής της αποφάσεως του ΣτΕ.
Πρακτικά οι αυξήσεις των εμμέσων φόρων, και όχι μόνο, έχουν εξανεμίσει ήδη πολύ περισσότερα από το οφειλόμενο 50% της αποφάσεως του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, όμως υπάρχει ιδιαίτερο ηθικό βάρος στην εφαρμογή μιας αποφάσεως που ελήφθη αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της δύσκολης αποστολής των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
 Για αυτό και οι «ένστολοι» δικαίως ξεχειλίζουν από πικρία και απογοήτευση όπως ξεκάθαρα φαίνεται στην επιστολή που άμεσα έστειλαν στον πρωθυπουργό οι ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ακόμα και τώρα πάντως δεν είναι αργά για να αλλάξει η κυβέρνηση την απόφαση της και να φανεί συνεπής στον λόγο της.
Το ερώτημα είναι αν θα το πράξει και αν όχι πως θα αντιδράσει τουλάχιστον ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ο οποίος έχει πολλές φορές δηλώσει πως αντιλαμβάνεται την υποχρέωση της κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ.
Αφού λοιπόν σαφώς τώρα πια λεφτά υπάρχουν τι είναι αυτό που αφήνει μόνο τους «ενστόλους» εκτός του κυβερνητικού «μποναμά»;


πηγή armynow.net

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :