Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Φύλλο Υπολογισμού [excel] Διαφοράς Κρατήσεων Περίθαλψης

 Αγαπητοί συνάδελφοι, μπορείτε να κατεβάσετε από [εδώ] το φύλλο υπολογισμού της διαφοράς μεταξύ των διαφόρων τρόπων κράτησης της εισφοράς περίθαλψης σε σχέση με την κράτηση στο ποσό της σύνταξης μετά τις περικοπές (που εκτιμώ ότι είναι η σωστή). Το φύλλο αυτό είχε συνταχθεί παλαιότερα αλλά δεν δημοσιεύτηκε.

Ειδικότερα, σε γενικές γραμμές, την περίοδο Οκτ. 2013 έως και Σεπ. 2016, ο υπολογισμός των κρατήσεων περίθαλψης γινόταν επί πλασματικών ποσών σύνταξης (ποσό προ περικοπών) και όχι επί του ποσού μετά τις περικοπές. Στο εν λόγω φύλλο, φαίνονται οι διάφοροι τρόποι υπολογισμού ανά μήνα και υπολογίζονται οι διαφορές σε σχέση με κρατήσεις επί του ποσού μετά τις περικοπές.

Μια άλλη προσέγγιση στην μεθοδολογία των εν λόγω υπολογισμών (εκτιμώ με το ίδιο τελικό αποτέλεσμα), γίνεται από την πάντα έγκυρη ιστοσελίδα https://enstoloi.net/. Θα συμφωνήσω και εγώ με τον κ. Καρασαββίδη ότι το τελικό ποσό επιστροφής, θα εξαρτηθεί από τη φορολογία που θα του επιβληθεί.
Του Δημητρίου Σουφλή
http://milpen.blogspot.gr/2017/10/blog-post.html

πηγή  apostolospapaparisis.blogspot.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :