Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε αστυνομικούς που ασχολούνται με οικονομικά θέματα

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν (2) τετραήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε οικονομικά θέματα, που πραγματοποιήθηκαν την 09 και 16 Οκτωβρίου 2017 αντίστοιχα , υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις αυτής, στις Αχαρνές Αττικής.
Στα σεμινάρια συμμετείχαν συνολικά (86) στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, που ασχολούνται με οικονομικά θέματα στις υπηρεσίες τους και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν εξειδικευμένες γνώσεις έτσι ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντα τους.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού, καταρτίστηκε ένα πλήρες πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και ειδικά καταρτισμένοι διδάσκοντες καθηγητές παρουσίασαν στους συμμετέχοντες θέματα δημόσιου λογιστικού, διαχείρισης χρηματικού και υλικού, αποδοχής δωρεών, διαδικασιών κάλυψης δαπανών, οικονομικού προελέγχου, προμηθειών, οικονομικής επιθεώρησης, διαχείρισης παγίας προκαταβολής και κατάρτισης δημοσίων συμβάσεων.
Kατά την τελετή λήξης της πρώτης εκπαιδευτικής σειράς, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης απένειμε στους εκπαιδευομένους τα πτυχία τους, ενώ στη δεύτερη τελετή λήξης τα πτυχία απένειμαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, συνεπικουρούμενος από τον Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχο Αναστάσιο Μανιάτη.
Σημειώνεται ότι στις τελετές λήξης, παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Αλεξόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Κοκορόσκος καθώς και άλλοι Αξιωματικοί της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.
πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :