Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ο γ.γ. Δημόσιας Τάξης στο συνέδριο αξιωματικών στην Καλαμάτα: “Υπάρχει βούληση αλλά δεν υπάρχουν χρήματα” (βίντεο)

 Με ειλικρίνεια ο γ.γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης απάντησε   στους συνδικαλιστές αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας στην Καλαμάτα ότι “δεν υπάρχει η δυνατότητα να σας δώσουμε αυτά που δικαιούστε. Υπάρχει η βούληση, αλλά δει δη χρημάτων”.
Μιλώντας στην έναρξη του 28ου τακτικού συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), που πραγματοποιείται στο “Ελίτ” και ολοκληρώνεται σήμερα, ο γ.γ. μετέφερε αρχικά το χαιρετισμό του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, που λόγω έκτακτης σοβαρής σύσκεψης στην Αθήνα δεν μπόρεσε να παραστεί. Μιλώντας για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών, ο κ. Αναγνωστάκης επεσήμανε ότι “δεν υπήρξε η θεαματικότερη αναδιάρθρωση, αλλά έγινε ένα πρώτο στέρεο βήμα”. Έκανε λόγο για “εμφανή αστυνόμευση εκεί που δεν υπήρχε περιπολικό” και είπε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Παρατήρησε πως “εμείς αναλάβαμε πολιτικό κόστος και συγκρουστήκαμε με περιφερειάρχες και δημάρχους. Για τις διορθωτικές κινήσεις υπάρχουν ευήκοα ώτα και θα γίνουν”. Ευχαρίστησε δημόσια τις Περιφέρειες για δράσεις που ξεπερνούν τα 13,5 εκ. ευρώ για προμήθεια οχημάτων κυρίως στην Τροχαία κι εξέφρασε ευχαριστίες και στους δημάρχους για τη συνεργασία. Ανέφερε ότι “οι προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης σε μεγάλο βαθμό έγιναν πράξη” και πρόσθεσε ότι “στην Ελλάδα δεν βιώνουμε κρίση ασφάλειας. Και με τη δική σας συμβολή παραμένει ασφαλής η χώρα, τουριστικός προορισμός”. Μίλησε για τις τελευταίες τεράστιες επιτυχίες της Αστυνομίας και δεσμεύτηκε ότι “θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας Αστυνομίας πιο δημοκρατικής και πιο αξιοκρατικής”.
πηγή eleftheriaonline.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :