Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Τζατζάκης: «Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας έχει δημιουργήσει παράδοση επιτυχιών»

 
Η Εθνική ομάδα Αστυνομικών κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης και ο αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, Γιώργος Τζατζάκης, εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας.
Ο Γούντι Άλλεν αναρωτιόταν «το μυστικό της επιτυχίας; Να είσαι διαφορετικός από τους άλλους» και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας ήταν διαφορετική από τις άλλες επτά διεκδικήτριες του τίτλου. Με «όπλο» την σκληρή δουλειά, το καλό κλίμα και το ταλέντο ο Χάρης Φόρος και οι συνεργάτες του κατέκτησαν την κορυφή για τρίτη φορά.
Σε οργανωτικό επίπεδο η Ελληνική αποστολή πήρε άριστα από όλους διοργανώνοντας το πλέον επιτυχημένο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας Γιώργος Τζατζάκης που εργάστηκε πολλές ώρες με τους συναδέλφους του προκειμένου να είναι όλα άψογα αναλύει τα συστατικά της επιτυχίας.

-Η Ελλάδα και η Ελληνική Αστυνομία διοργάνωσαν με επιτυχία το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μάλιστα, έφτασε και στην κατάκτηση του τροπαίου η Ελληνική Αστυνομία. Ποια είναι τα συναισθήματα που σας διακατέχουν με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης;
«Η Διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης αστυνομικών ανδρών που συνδυάστηκε με την 3η συνεχόμενη κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από την ομάδα μας μόνο θετικά συναισθήματα μου αφήνει, ικανοποίηση, ευφορία μα πάνω από όλα το συναίσθημα της δικαίωσης. Το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος δούλεψε μεθοδικά αρκετό καιρό σε όλους τους τομείς ώστε να παρουσιάσουμε ένα συνδυαστικό θετικό αποτέλεσμα, την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου από την ομάδα μας σε συνδυασμό με ένα απολύτως επιτυχημένο σε θέμα οργάνωσης τουρνουά κάνοντας υπερήφανους όλους του Έλληνες αστυνομικούς δικαιώνοντας έτσι την προσπάθειά μας». 
-Οργανωτικά δεχθήκατε συγχαρητήρια από όλες τις αποστολές για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπορείτε να μας πείτε δυο λόγια για όσους συνετέλεσαν ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία μια τόσο σημαντική διοργάνωση στον τόπο μας;
«Αναφορικά με το οργανωτικό κομμάτι θα ήθελα να τονίσω πως ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και ειδικά για την επιτροπή διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, να διοργανώσει ένα άρτιο από κάθε άποψη τουρνουά σε μια εποχή όπου το οικονομικό πρόβλημα της  Χώρας είναι γνωστό. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω 1. το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Αρχηγό Αντιστράτηγο ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο, 2. την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα ΔΟΥΡΟΥ για την οικονομική στήριξη από την πλευρά Περιφέρειας 3. το Δήμαρχο Γλυφάδας  κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για την φιλοξενία του 4. το κεντρικό ιατρείο Αθηνών της αστυνομίας 5. τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΚΟ) 6. την ΠΑΦΑΡΜ 7. τον ΟΠΑΠ 8. τον KISS FM 9. το PANOLYMPIA TRAVEL 10. την εταιρεία αθλητικής ένδυσης ATHLOS 11. την ΕΟΚ 12. το σύνδεσμο κριτών 13. την εταιρία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ 14. COCA-COLA 3E (νερό ΑΥΡΑ) 15 τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και τους εθελοντές αστυνομικούς συναδέλφους μου οι οποίοι στον ελεύθερο τους χρόνο και μετά την υπηρεσία τους μας βοήθησαν αφάνταστα για την επιτυχή οργανωτικά έκβαση του τουρνουά».
-Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας έχει δημιουργήσει παράδοση με τις επιτυχίες της. Υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία; Ποιος είναι ο επόμενος στόχος που έχετε βάλει ως Ένωση Αστυνομικών;
«Είναι αλήθεια ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή παράδοση επιτυχιών αφού εκτός από την ομάδα καλαθοσφαίρισης που αποτελεί την ναυαρχίδα των επιτυχημένων ομάδων έχουμε να επιδείξουμε επιτυχίες και σε άλλα ομαδικά και ατομικά αθλήματα όπως την 2η θέση της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014, τα 4 μετάλλια της ομάδα πάλης στο Ευρωπαϊκό 2016, τα 3 μετάλλια της ομάδας τζούντο στο Παγκόσμιο Αστυνομικών και Πυροσβεστών 2015, τα μετάλλια της ομάδας TAEKWONDO  2015, τα 3 μετάλλια της ομάδας μπάσκετ γυναικών σε τρία συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, την 7η θέση της ομάδας βόλεϊ ανδρών στο Ευρωπαϊκό του 2017, την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό της κολύμβησης του 2017 και σε πολλά άλλα. Το μυστικό της επιτυχίας αυτής είναι η οργάνωση, η μεθοδικότητα μα πάνω από όλα η ομάδα συγκεκριμένων ατόμων και η ευχαρίστηση για αυτό που κάνουμε και προσφέρουμε. Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έχει καταστατικό σκοπό και στόχο την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και την ανάπτυξη του αθλητισμού μεταξύ των Ελλήνων αστυνομικών και των αστυνομικών ξένων κρατών και ο διαρκής μας στόχος είναι να μυήσουμε όλο και περισσότερους αστυνομικούς σε αυτό».
-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε με την ολοκλήρωση του τουρνουά και την πορεία που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια ως Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας.
«Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο και κερδήθηκε. Το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Προεδρία του κ. ΓΡΙΜΜΑ κρίνεται κατά την γνώμη μου απόλυτα επιτυχημένο αφού κατάφερε να διοργανώσει στην τριετή θητεία του περισσότερες αθλητικές εκδηλώσεις για τα μέλη μας και μάλιστα με θετικό οικονομικό πρόσημο, να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των μελών κάτι που δείχνει ότι οι συνάδελφοί μας,  αγκαλιάζουν αυτό που κάνουμε και να σταθεί σε ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια προσφέροντας στο φιλανθρωπικό τομέα. Επίσης συνεργαστήκαμε άψογα με το παράρτημα Βορείου Ελλάδος, τον πρόεδρό του κ. Γεώργιο ΖΑΧΑΡΗ  και τους συνεργάτες του ώστε σε όλη την Ελλάδα να προσπαθήσουμε να μυήσουμε όλους τους αστυνομικούς στον αθλητισμό. Όπως έλεγαν άλλωστε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» 

πηγή sdna.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :