Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση οδικής ασφάλειας " Με την οικογένεια...ασφαλώς κυκλοφορώ! "

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση οδικής ασφάλειας
Με την οικογένεια...ασφαλώς κυκλοφορώ! ",
στη Θεσσαλονίκη
Διοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", στο πλαίσιο του προγράμματος
«η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»
Την έκθεση, που φιλοξενήθηκε εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos» στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν περίπου 20.000 παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, σχολικοί τροχονόμοι κ.α.
Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής από αστυνομικούς της Τροχαίας, αλλά και να ζωγραφίσουν τις δικές τους δημιουργίες για την οδική ασφάλεια
Οι μεγαλύτεροι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην ασφαλή οδήγηση με τη χρήση προσομοιωτών
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση οδικής ασφάλειας "Με την οικογένεια...ασφαλώς κυκλοφορώ!", που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο « Mediterranean Cosmos » στη Θεσσαλονίκη, από 6 έως 25 Οκτωβρίου 2017.
Την έκθεση διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", στο πλαίσιο του προγράμματος «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», με στόχο την ενημέρωση ατόμων όλων των ηλικιών.
Συγκεκριμένα, την έκθεση επισκέφθηκαν, με ελεύθερη είσοδο, περίπου 20.000 παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, σχολικοί τροχονόμοι, επαγγελματίες οδηγοί κ.λπ.
Όλοι οι μικροί επισκέπτες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε ειδικό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ δημιούργησαν τις δικές τους ζωγραφιές για την οδική ασφάλεια.
Παράλληλα, οι μεγαλύτεροι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην ασφαλή οδήγηση με τη χρήση προσομοιωτή οδήγησης, μέθης, ναρκωτικών ουσιών, κόπωσης και αντίδρασης, καθώς και με προσομοιωτή φορτηγού ή λεωφορείου.
Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση οδικής ασφάλειας υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των ακόλουθων εταιρειών-επιχειρήσεων:
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., SKODA KOSMOCAR, AEGEAN, ΜΕΒΓΑΛ, FISIKON, SMART DRIVE, LAMDA DEVELOPMENT, MEDITERRANEAN COSMOS, J&P ΑΒΑΞ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), HOLIDAY INN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, OMIKRON ELECTRONICS, HERTZ, FRESH LINE, EΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
(Πληροφορίες για τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" μπορείτε να βρείτε στο http://www.symmaxiagiatinellada.gr και στο τηλέφωνο 2130230137.)

πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :