Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Τελετή επίδοσης ξιφών σε εννέα Αξιωματικούς Ειδικών Καθηκόντων, απόφοιτους της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας

 Τελετή επίδοσης ξιφών σε εννέα Αξιωματικούς Ειδικών Καθηκόντων, απόφοιτους της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας
Τα ξίφη επέδωσε ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης
Τελετή επίδοσης ξιφών σε εννέα Αξιωματικούς Ειδικών Καθηκόντων, που αποφοίτησαν από το Τμήμα Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στις Αχαρνές Αττικής.
Τα ξίφη επέδωσε ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ενώ ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης, ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή.
Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης – Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος, ενώ την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους o Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής καθώς και o Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης.
Παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Βράντζας, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Ρόκκος, λοιποί ανώτεροι Αξιωματικοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθηγητές της Σχολής καθώς και συγγενείς των αποφοίτων.
Σημειώνεται ότι η εκπαίδευση των εννέα Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων, με ειδικότητες Υγειονομικού, Ψυχολόγου, Οικονομικών, Πληροφορικής και Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, είχε ως στόχο την παροχή της απαιτούμενης κατάρτισης και ενημέρωσης για το ευρύτερο επαγγελματικό αστυνομικό περιβάλλον.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρακολούθησαν ήταν διάρκειας (4) εβδομάδων και υλοποιήθηκε από διακεκριμένους καθηγητές του επιστημονικού χώρου και έμπειρους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ περιλάμβανε μεταξύ άλλων:
  • Αστυνομικά θέματα – Οργανισμός/Κανονισμοί Ελληνικής Αστυνομίας,
  • μηχανογραφικές εφαρμογές πληροφορικής, επιστημονική Αστυνομίας,
  • θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων – ρατσισμού – ξενοφοβίας,
  • θέματα διοίκησης – επικοινωνίας – ψυχολογίας - διεθνών σχέσεων,
  • θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας – αμυντικής σκοποβολής.


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :