Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ε.Α.Α.Μ.Θ. παρούσα στο 28ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

 Το 28ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. πέρασε πλέον στην ιστορία ως ακόμα  μια επιτυχημένη διοργάνωση . Στις 23 και 24 Οκτωβρίου αντιπρόσωποι από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν στην Καλαμάτα για να προσθέσουν στον διαρκή διάλογο του αστυνομικού συνδικαλισμού , με σύνθεση απόψεων και  προτάσεις (οι οποίες αποτυπώθηκαν σε κείμενο Ψηφίσματος που θα αποσταλεί αρμοδίως και θα δημοσιοποιηθεί με την τελική μορφοποίησή του από την Ομοσπονδία τις επόμενες ημέρες) που έχουν σκοπό να ωθήσουν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας  ένα βήμα παρακάτω , και γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε σε κάθε έναν ξεχωριστά πολίτη της πατρίδας μας .
Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρούσα , δυναμική και ουσιαστική μετέβη στην όμορφη Καλαμάτα προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις της , να μεταφέρει σε επίπεδο Ομοσπονδίας τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της και να ζυμωθεί στον κοινό αγώνα που πέρα από κάθε τετριμμένο σχήμα λόγου , είναι πιο αναγκαίος από ποτέ.

Ταυτόχρονα μέσω ζωντανής μετάδοσης η Ε.Α.Α.Μ.Θ. κατάφερε να μεταφέρει εικόνα και ήχο από το πρώτο μέρος του Συνεδρίου ώστε να γίνουν γνωστές οι απόψεις και οι προθέσεις όλων των σημαντικών παραγόντων που έλαβαν τον λόγο το πρωινό της πρώτης ημέρας .
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο διάρκειας περίπου τριών ωρών πατώντας  ΕΔΩΈνωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :